IntegraatiotLaskutusProjektinhallintaToiminnanohjaus

ValueFrame palvelee Rejlersiä kokonaisvaltaisesti

2 min luku | 18.1.2019

Rejlers tuottaa insinööripalveluita rakentamisen, energian, infran ja teollisuuden alan asiakkailleen. Liiketoiminnan ydin ovat erilaiset projektit. Projektinhallinnassa Rejlers käyttää Visman ValueFrame -toiminnanohjausjärjestelmää. ValueFramen avulla liiketoiminta voidaan jopa kaksinkertaistaa ilman hallinnollisen työn kulujen kasvattamista.

ValueFramen valintaan vaikutti sen monipuolisuus. Järjestelmä onnistui tarjoamaan yhdessä paketissa kaikki ne ominaisuudet, joita Rejlers kaipasikin. ValueFrame on Rejlersille ennen kaikkea projektinhallinnan järjestelmä.

– Teemme projekteja. Se, että saamme projektit hallittua ja hoidettua, on koko liiketoimintamme ydin. Tarvitsimme siihen järjestelmää ja siinä ValueFrame meitä nyt palvelee, kiteyttää Rejlers Finland Oy:n talousjohtaja Joni Pursiainen.

Integroitua tietoa liiketoiminnan johtamiseen

ValueFrame palvelee Rejlersin tarpeita Pursiaisen mukaan kokonaisuudessaan mainiosti. Sen avulla projekteista saadaan nykyään hyvin tietoa esimerkiksi suoraan Rejlersin BI-järjestelmään.

– Kun kaikki tieto on integroitu, myös se mikä tulee ValueFramesta, on meillä liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa tietoa hyvin tarjolla. Tieto on myös hyvin muokattavissa, Pursiainen kertoo.

– Vismalla on kykyä kehittää järjestelmää meidän tarpeidemme mukaan. Luotamme siihen, että saamme heidän asiakaskentästään sellaisia hyviä kehitysehdotuksia, joista on myös meille hyötyä, Pursiainen toteaa.

ValueFrame on Rejlersin keskeisin järjestelmä

ValueFrame on tuonut Rejlersin toimintaan konkreettisia hyötyjä muun muassa laskutusaikataulun nopeutumisena. Tämä on Pursiaisen mukaan pörssiyhtiölle aina positiivinen asia – kerran vuodessa kuukauden vaihteen toivotaan sujuvan aina vähän aiempaa nopeammin.

– Hattuarvioni olisi se, että me pystymme melkein tuplaamaan liiketoimintamme ilman, että meidän tarvitsee kasvattaa hallinnollisen työn kuluja, Pursiainen arvelee.

– Se ei ole meille edes vaihtoehto, että ValueFrame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme, Pursiainen painottaa.

Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin, miten ValueFrame voisi palvelella teidän yritystänne? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteyksissä pikaisesti!