Projektinhallinta

Monivaiheiset projektit tehokkaasti maaliin

ValueFrame on yhteinen projektinhallintajärjestelmä projektitiimille, myynnille ja johdolle. Toimita laajatkin projektit tehokkaasti kattavilla projektinhallinnan ominaisuuksilla, joilla monimutkaisetkin kokonaisuudet pysyvät hallinnassa.

Valueframen tehtävätaulukko

Projektinhallinta

Projektit suoraviivaisesti maaliin

Mallinna ja vaiheista projektit ja osaprojektit järjestelmään käyttäen valmiita toimialan suosimia tai varta vasten räätälöityjä projektipohjia. Seuraa projektien etenemistä reaaliajassa ja reagoi muutoksiin tarvittaessa.

Resursointi

Varmista tasainen työkuorma

Resursoi tarkasti lyhyellä tähtäimellä ja tee pidemmän aikavälin resurssisuunnittelua. Optimoi käyttöastetta hyödyntämällä resursointisuunnitelmilla historiatietoja. Sairastapauksissa ja odottamattomissa tilanteissa pystyt tekemään tarvittavat muutokset ValueFrameen helposti.

Projektitehtävät

Tiimityö kootusti yhdessä paikassa

Jaa valmiit ja keskeneräiset tehtävät sekä deadlinet tiimin kesken kootusti yhdessä näkymässä. Jokainen löytää omat tehtävät sekä tarvittavat projekti- ja asiakastiedot yhdestä paikasta.

Tunnit ja kulut

Helpot kirjaukset ja kohdennukset

Määritä eri työlajeille tai henkilöille omat tuntihinnat esimerkiksi asiakas- tai projektikohtaisesti ja kohdista tunnit projekteille sekä osaprojekteille. Arkistoi kirjatut työtunnit automaattisesti työaikalain edellyttämällä tavalla. Hyödynnä valmiit yhteydet taloushallintoon.

Se ei ole meille edes vaihtoehto, että ValueFrame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme.

Joni Pursiainen – talousjohtaja, Rejlers Finland Oy

Kokeile ValueFramen projektinhallinnan ominaisuuksia