Tuntikirjaukset

Kirjaa tunnit ja kulut helposti

ValueFramen tuntikirjaustyökalu tarjoaa helppokäyttöisen ja kattavan tuntiseurannan koko yrityksellesi. Kirjaa tunnit, kohdenna suoraan projekteille ja vie laskutukseen vaivatta.

Tuntikirjaukset

Pidä projektien tiedot ajan tasalla

Helppokäyttöisen työkalun ansiosta työajan kirjaaminen on vaivatonta, minkä ansiosta myös projekteille kuuluvat työt pysyvät paremmin ajan tasalla. Kerran kirjattu tieto on heti käytettävissä projektiseurannassa, laskutuksessa, raportoinnissa sekä tarvittaessa myös palkanlaskennassa.

Kirjaukset kuten teille sopii

ValueFramessa voit valita miten tunteja kirjataan. Kellota, kirjaa tunnit manuaalisesti päivä- tai viikkonäkymässä, tai käytä aiempia tuntikirjauksia pohjana. Monipuoliset näkymät takaavat, ettei yksikään tunti jää kirjaamatta.

Projektien tuntiseuranta

Tuntikirjaukset kohdistuvat suoraan projekteille, jolloin projektien kannattavuus- ja valmiusasteraportit ovat aina ajan tasalla. Hyödynnä projektien tuntihistoriatietoa myös tarjousten laadinnassa ja projektien ennusteissa.

Tunnit laskulle vaivatta

Muodosta lasku projektille kirjatuista tunneista muutamalla klikkauksella. Määritä eri työlajeille tai henkilöille tuntihinnat asiakas- tai projektikohtaisesti. Luo valmiita hinnastoja ja höydynnä niitä tulevissa projekteissa.

Yhteys palkanlaskentaan

Vie ValueFramesta tuntikirjaukset sekä matka- ja kululaskut suoraan palkkahallintoon valmiiden yhteyksien avulla. Suora yhteys vähentää manuaalisen työn määrää sekä riskejä vääriin merkintöihin.

Suunnittelija tai sovelluskehittäjä kirjaa tunnit ValueFrameen, jossa pystymme viemään ne laskutukseen asti. Ei tarvitse jännittää, unohtuiko jotain.

Peter Silvennoinen – myyntijohtaja, Crasman Oy

Työajanseuranta

Hoida lakisääteiset velvoitteet helposti

ValueFrameen kirjatut tunnit arkistoituvat automaattisesti työaikalain edellyttämällä tavalla. Tunnit, ylityöt, lomat ja poissaolot voidaan raportoida listoina ja taulukkoina ja saattaa palkkahallinnon sekä muiden asianosaisten tietoon.

Integraatiot

Kirjaukset suoraan palkanlaskentaan

Hyödynnä valmiit integraatiot Suomen yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. Esimerkiksi Netvisor-integraation avulla tunti- ja kulutiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Vähennät työtaakkaa ja virheellisten merkintöjen vaaraa.

Kulut ja matkat

Nopeuta kulujen käsittelyä ja maksatusta

Luo matkalaskut nopeasti ja siirrä ne suoraan tarkastukseen ja hyväksyntään. Yksi yhteinen järjestelmä nopeuttaa kulukirjausten prosessia. Taloushallinnon integraatioiden avulla matkalaskut siirtyvät ketterästi myös maksatukseen.

Kokeile ValueFramea veloituksetta

ValueFrame tarjoaa asiantuntijayrityksille monipuolisen työkalun tuntikirjauksiin, projektinhallintaan, laskutukseen ja raportointiin. Asiantuntijamme avulla saat maksuttoman koekäytön nopeasti.