CRM

Hallinnoi myynti ja asiakkuudet selkeästi

ValueFrame sisältää asiakasrekisterin, myynnin työkalut sekä sujuvan tarjousseurannan, joilla teet myyjän jokapäiväisestä työstä mutkattomampaa. Hyödynnä kattavat segmentointityökalut, pidä asiakastyöt hallinnassa soittolistojen avulla ja luo tarjoukset helposti.

Asiakasrekisteri

Minimoi tiedonhakuun hukkuva työaika

Löydä asiakasyrityksen tiedot, tapahtumahistoria ja asiakasviestit yhdestä paikasta. Liitä tapahtumat ja sähköpostit asiakkaisiin, kontakteihin, projekteihin ja tehtäviin, jolloin tieto on kaikkiena asianomaisten saatavilla.

Myynti

Tehosta myyntiprosessia kattavilla työkaluilla

Tee myynnin ja asiakassuhteiden prosesseista sujuvia ja järjestelmällisiä. Luo prospektilistat monipuolisilla hakuvaihtoehdoilla ja varmista asiakastyytyväisyys tehokkaalla huolenpidolla. Hallitse postituslistoja ja vie tiedot suoraan markkinoinnin järjestelmiin.

Tarjousseuranta

Luo tarjoukset helposti ja nopeasti

ValueFramen valmiit ja muokattavat tarjouspohjat täyttyvät automaattisesti järjestelmään kirjatuilla asiakastiedoilla sekä valituilla tuotteilla ja palveluilla. Seuraa tarjouskantaa ja ennusta sen kehitystä ja reagoi ajoissa hiljaisiin hetkiin.

Luokittelutyökalu

Segmentoi asiakastiedot tehokkaasti

Nosta asiakasrekisterisi hallinta uudelle tasolle ValueFramen segmentointiominaisuuden avulla. Jaa asiakkaasi ja kontaktisi eri segmentteihin, soittolistoihin, asiakasryhmiin, toimialoihin tai muihin haluamiisi luokkiin.

Myynnin raportit

Seuraa ja ennusta myyntiä

Seuraa myynnin kehitystä reaaliaikaisesti ja vertaa tuloksia asetettuihin tavoitteisiin. tee ennusteita tulevista myyntiluvuista ja Keskitä myynti niihin asiakkaisiin ja aktiviteetteihin jotka todella kannattavat.

Se ei ole meille edes vaihtoehto, että ValueFrame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme.

Joni Pursiainen – talousjohtaja, Rejlers Finland Oy

Haluatko kuulla Valueframen asiakashallinnasta enemmän?

Autamme mielellämme hahmottamaan, kuinka Valueframe soveltuisi teidän tarpeisiinne. Jätä meille soittopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä.