Suurille yrityksille

Kattava toiminnanohjausjärjestelmä yksilöllisiin tarpeisiin

Yksi järjestelmä toiminnanohjaukseen, projektinhallintaan, työajanseurantaan, laskutukseen ja raportointiin. Räätälöitävissä asiantuntijaliiketoiminnan kaikkiin tarpeisiin ja laajennettavissa tarvittavilla lisäpalveluilla.

Kaikki yrityksesi toiminnot yhdessä järjestelmässä

ValueFrame kokoaa kaikki asiantuntijayrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Räätälöitävä ja jatkuvasti kehittyvä ohjelma takaa, että järjestelmä ratkaisee tarpeenne nyt ja tulevaisuudessa.

Hyödynnä automaatio, vähennä riskejä

ValueFrame on luotu poistamaan asiantuntijaliiketoiminnan monimutkaisuutta. Tietojen päivittäminen yhteen paikkaan säästää aikaa ja vähentää virheitä. Tiedot siirtyvät automaattisesti asiakaskorteilta projekteille ja aina laskuille asti, sekä integraatioiden kautta myös muihin käytössänne oleviin järjestelmiin.

Raportoi tarkasti ja reaaliajassa

ValueFrame kerää kaikki yrityksesi liiketoimintatiedot asiakkaista, projekteista ja kuluista yhteen järjestelmään. Hyödynnä reaaliaikainen tieto raportoinnissa ja liiketoiminnan ennusteissa. Tarkat laskelmat kannattavuudesta ja tulevaisuuden näkymistä auttavat tekemään oikeita päätöksiä liiketoimintasi eduksi.

Luotettava kumppani

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani. ValueFrame on kehitetty alusta asti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja panostamme kommunikaatioon asiakassuhteen kaikissa vaiheissa. Saat apua ja tukea aina tarvittaessa.

Valueframe työpöytä

“Se ei ole meille edes vaihtoehto, että ValueFrame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme.”

Joni Pursiainen
talousjohtaja
Rejlers Finland Oy

Ratkaisu yrityksesi kaikille asiantuntijoille

ValueFrame kokoaa kaikki yrityksesi asiantuntijat yhteen järjestelmään jaetun tiedon äärelle. Madallat tiimien välistä kuilua, vähennät virhekirjauksiin liittyviä riskejä ja minimoit turhaan tiedonsiirtoon käytettyä aikaa.

Yrityksen johto & talous

ValueFramen tarjoaa monipuoliset raportointityökalut yrityksen kannattavuuden ja tuloksen seurantaan. Seuraa reaaliajassa yrityksen kokonais-, asiakas- tai työntekijäkohtaista keskituntihintaa ja projektien katetta. Yhdistämällä ValueFramen taloushallinto-ohjelmaan, saat valutettua projektitiedot suoraan tuloslaskelmalle, ja käytät samoja tietoja myös palkanhallintaan ja laskutukseen.

Asiantuntijat & tuntityöntekijät

ValueFramen uudistettu tuntikirjaus on helppokäyttöinen kaikille työntekijöille, jolloin tunnit tulee myös kirjattua ajallaan ja säännöllisesti. Kirjaa tunnit, poissaolot ja matkalaskut projekteille ja näet samalla oman kuormituksen, tehtävät ja tulevat deadlinet. Lisäksi voit luoda omia työpöytiä, joiden avulla seuraat työsi vaikuttavuutta, esimerkiksi laskutusennustetta ja omien projektien tilannetta.

Myynti ja asiakashallinta

Hallitse asiakkaat ja myyntityö keskitetysti yhdessä järjestelmässä. ValueFrame kokoaa myynnin keskeiset toiminnallisuudet uuden asiakkaan perustamisesta tarjouksen luontiin. Monipuoliset hakuehdot takaavat, että suurienkin asiakasmassojen hallinta sujuu aina kivuttomasti. Saat kaiken asiakaskommunikaation talteen asiakaskortin taakse, ja pääset palaamaan sovittuihin asioihin halutessasi milloin tahansa ja läpinäkyvästi yli tiimi- tai työntekijärajojen.

Projektijohto

Projektien myynti, perustaminen, resursointi ja hallinta hoituvat kätevästi ValueFramessa. Seuraa projektien etenemistä, asiantuntijoiden työkuormaa ja tehtävien tilannetta raporteilla omalta työpöydältäsi. Visuaalisten työkuormapiikkien raportoinnin avulla määrittelet oikeat työntekijät projekteille ja huomaat jo etukäteen, jos projekteilla on vaarana viivästyä.

Laajenna API-rajapinnalla ja valmiilla integraatioilla

Monipuolisella API-rajapinnalla ja integraatioilla laajennat ValueFramesta juuri tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. ValueFramesta löydät valmiit integraatiot muun muassa taloushallinnon ratkaisuihin.

Valueframe ja Netvisor

Alusta loppuun saakka tuettu käyttönotto

Tehokkaan käyttöönottoprojektin ansiosta ValueFrame on käytössäsi ilman turhia viivästyksiä. Hoidamme puolestasi tiedonsiirtämisen ja tarjoamme käyttöönoton avuksi monipuolista koulutusta niin paikan päällä kuin etänäkin. Jokaiselle asiakkaallemme on käytössä oma asiantuntija koko käyttöönottoprosessin ajan aina sopimuksen allekirjoituksesta viimeisiin räätälöinteihin saakka.

Asiantuntijat apunasi

Tuli eteesi sitten tarvetta lisäkoulutukselle tai kysymyksiä järjestelmän käytöstä, asiantuntijamme ovat apunasi tarvittaessa. ValueFramen käyttäjänä sinulla on lisäksi pääsy maksuttomiin ohjevideoihin sekä Community-yhteisöömme, joista saat videoiden ja muiden materiaalien avulla apua vaikka kellon ympäri. Henkilökohtainen tukemme on saatavilla myös puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivinä.

Haluatko tietää lisää ValueFrame-ratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän tilitoimistojen toiminnanohjauksesta.