ValueFrame

Kattava raportointi asiantuntija­liiketoimintaan

Jalosta toiminnanohjaus­järjestelmän operatiivinen data helposti liiketoimintaraporteiksi. ValueFrame tarjoaa yrityksen johdolle, projektipäälliköille ja työntekijöille raportit ja ennusteet, joiden avulla johdat liiketoiminnan oikeaan suuntaan!

Ominaisuudet

Rakennat kaikki oleelliset raportit

Kannattavuusraportti

Näe asiakkaiden, projektien, projektipäälliköiden sekä liiketoiminta-alueiden kannattavuus. Tarkastele kannattavuutta asiakkaittain, projekteittain tai osaprojekteittain. Jokainen voi myös tarkastella omien asiakkuuksienja ja projektien sekä osaprojektien kannattavuutta.

Myyntiennusteraportti

Näe yrityksen, asiakkaan tai osaprojektin toteutunut ja suunniteltu laskutus. Tarkastele miten toteutuma vastaa tavoitteita ja kuinka paljon kassavirtaa on tulevina kuukausina odotettavissa. Näe helposti, mitkä asiakkuuksista ja projekteista tuottavat parhaiten.

Henkilöstön kannattavuus

Seuraa työntekijän kannattavuutta vertaamalla laskutettavia työtunteja ja kiinteähintaisia myyntejä työntekijän omakustannushintaan. Raporttia voi tarkastella esimerkiksi ajanjaksoittain tai myyntikateperusteisesti.

Tapahtumaraportti

Näe kirjatut tunnit ja matkalaskut yksityiskohtaisesti henkilöittäin, projekteittain sekä osaprojekteittain. Raportti tekee useiden tuntikirjausten muokkauksesta nopeaa.

Tuntikirjausraportti

Näe päivittäiset työtunnit sekä tehtyjen työpäivien ja pidettyjen loma- tai sairaspäivien määrä kootusti. Rajaa raporttia esimerkiksi vuosilomaa kerryttäviin kirjauksiin.

Resursointien seuranta

Seuraa työmäärien toteutumista ja opi jatkuvasti paremmaksi työn hallinnassa ja resursoinnissa. Näe esimerkiksi, onko projekti myyty realistisilla työmääräarvioilla. Yksittäinen työntekijä voi tarkastella, onko hän tehnyt suunniteltua enemmän tunteja.

Työaikaraportti

Näe työntekijöiden kirjatut tunnit, kyseisen ajanjakson oletustyöajan, niiden erotuksen sekä työaikasaldon. Raportti helpottaa työntekijöiden saldokertymien seuraamista, jolloin tarvittavat toimenpiteet työaikalain, kirjanpidon sekä riskinhallinnan näkökulmasta on nopea tehdä.

Aktiviteettiraportti

Tarkastele esimerkiksi myyntipuhelujen ja asiakaskäyntien määrää tai kuinka monen kontaktoinnin ja tapaamisen jälkeen asiakas on hyväksynyt tarjouksen. Aktiviteettien määrä esitetään henkilöittäin ja tapahtumalajeittain.

Laskutusprosessi on nopeutunut erittäin paljon. Laskutukseen menee noin puolet vähemmän aikaa kuin edellisinä vuosina.

Niklas Kankkonen – controller, Raisoft Oy

Integraatiot

Valmiit yhteydet BI-ratkaisuihin

Vakiomallisten johdon raporttien lisäksi ValueFrameen kirjattua dataa voidaan jatkojalostaa vapaasti Business Intelligence -sovelluksissa. Hyödynnä valmiit yhteydet suosittuihin BI- ja raportointiohjelmistoihin.

Kokeile ValueFramea itse

Ota ilmainen koekäyttöympäristö ja testaa ValueFramen ominaisuuksia käytännössä.