Toimialat

ValueFrame huomioi yksilölliset tarpeet

Vie asiantuntijayrityksen toiminnot yhteen järjestelmään ja tehosta prosesseja sekä tiedon läpinäkyvyyttä tarpeisiinne räätälöidyn ratkaisun avulla. ValueFrame soveltuu myös isojen yritysten sekä konsernien tarpeisiin.

Insinööritoimistot

Ohjaa liiketoimintaa selkeästi

ValueFramen soveltuu saumattomasti tukemaan teknisen alan suunnittelua ja liiketoimintaa. ValueFrame tukee myös ison insinööritoimiston toimintaa. Monen yksittäisen järjestelmän sijaan ValueFrame yksinkertaistaa ja helpottaa jopa tytäryhtiöiden välistä toimintaa.

Tilitoimistot

Hallinnoi asiakkaat ja kausityöt

ValueFramella tilitoimisto hallinnoi asiakastyöt palvelutuotannosta laskutukseen. Suunnittele asiakkaiden toimeksiannot ja aikataulut sekä kausiluonteiset työt ja varmista, että niin toistuvat kuin kertaluonteiset tehtävät tulevat hoidettua ajallaan.

Suuryritykset

Tarpeisiin muokattava toiminnanohjaus

ValueFrame on räätälöitävissä asiantuntija­liiketoiminnan kaikkiin tarpeisiin ja laajennettavissa tarvittavilla lisäpalveluilla. Poista monimutkaisuus arjen toiminnoista ja tuo kaikki työntekijät saman ohjelmiston jaetun tiedon äärelle.

Muut

Parhaat ratkaisut asiantuntija­yrityksille

ValueFrame on helposti räätälöitävissä asiantuntija­yrityksen yksilöllistä liiketoimintaa tukevaksi ratkaisuksi, joka yhdistää koko operatiivisen tekemisen yhteen paikkaan. ValueFramen lisäksi suosittelemme tutustumaan myös toiseen PSA-tuotteeseemme Severaan.

Kokeile ValueFramea

Ota ilmainen koekäyttöympäristö ja testaa ominaisuuksia käytännössä.