Tilitoimistot

Hallitse asiakkaat ja toimeksiannot

ValueFrame on tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset kaikki tilitoimiston asiakastyöt palvelutuotannosta laskutukseen.

ValueFrame

200+ tilitoimistoasiakasta luottaa meihin

Selkeytä tilitoimiston päivittäistä toimintaa varmistamalla, että niin toistuvat kuin kertaluonteiset tehtävät hoidetaan ajallaan. Pysy kartalla henkilökunnan työtilanteesta ja yritystoiminnan kannattavuudesta.

Paranna tilitoimiston kannattavuutta

Paranna kannattavuutta tehokkaiden prosessien, tiedonhallinnan ja tarkan ajankäytön seurannan avulla. Turhien hallinnollisten työnvaiheiden poistuessa jää enemmän aikaa kannattavaan asiakastyöhön.

Kattavat raportointityökalut

Seuraa reaaliajassa tilitoimiston keskituntihintaa, tarjouskantaa, myynnin määrää, suuntaa ja laatua sekä palveluiden ja asiakkaiden kannattavuutta. Ennakoi kassavirtoja ja vertaat niitä asettamiisi tavoitteisiin.

Yhdistä liiketoiminnan prosessit

Helpota tilitoimistolle tyypillisen kausiluonteisen työn ohjaamista. Hallinnoi resursointi, toistuvat tehtävät, kirjaukset ja laskutettavat tunnit ja asiakastiedot samassa järjestelmässä.

Valueframe työpöytä

Käytämme ValueFramea kaikkeen mahdolliseen: asiakashallinnassa, myynnin apuna ja taloushallinnon päivittäisen työn ohjaamisessa. Manuaalista työtä on enää vähän.

Janne Eurén – toimitusjohtaja, Festum Accounting Oy

Hallitse tilitoimiston tehtävät selkeästi

Tasaa kausiluonteisen työn piikit

Seuraa suunniteltujen sekä toteutuneiden tuntien suhdetta ja tasaa kausiluonteisen työn piikkejä reaaliaikaisten resursointiraporttien avulla. Tee ketterästi tarvittavat muutokset esimerkiksi sairastapauksissa.

Hoida toistuvat tehtävät massana

Toistuvuussääntöjen avulla hoidat toistuvat tehtävät helposti massana. Vähennä tehtävien kirjauksiin kuluvaa työaikaa ja aseta muistutukset tehtävistä, jotka jäisivät muuten todo-listan pohjalle.

Resursoi kattavilla työkaluilla

ValueFramessa tehtävänhallinta on linkitetty resursointiin työtunnit päivittyvät automaattisesti myös resursointiin. Tallenna tehtäville myös projektin sisäistä kommunikaatiota ja tarpeellisia tiedostoja.

ValueFrame on kehitetty yhdessä tilitoimistojen kanssa

ValueFramea käyttää jo yli 200 tilitoimistoa. Olemme kehittäneet järjestelmää yhdessä tilitoimistoasiakkaidemme kanssa jo vuodesta 2001. Alalle tyypilliset toistuvat tehtävät voidaan luoda massana koko yritykselle tai henkilöille halutuin määrityksin. Töiden laskutus onnistuu sekä kertaluontoisesti että sopimuslaskutuksena niin paperisena kuin sähköisestikin.

ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit ValueFrameen laskutusta varten niin, että ne kohdistuvat suoraan oikealle asiakkaalle. Samalla laskuttamattomien tuntien osuus voidaan minimoida.

Timo Autioniemi – hallituksen puheenjohtaja, TiliNeloset Oy

Liittymät taloushallintoon

ValueFrame on integroitavissa kaikkiin Suomen suosituimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Näin yhdistät toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka avulla palvelet asiakkaitasi tehokkaammin ja takaat laadukkaan kirjanpitotyön.

ValueFramen ja esimerkiksi Netvisorin välille saa automaattisesti toimivan integraation, jonka avulla seuraavat tiedot siirtyvät järjestelmien välillä.

  • Myyntilaskut
  • Tuotetiedot
  • Asiakastietojen yhdenmukaisuus
  • Ostolaskujen kohdistus palveluille
  • Tuntien ja matkakulujen vienti palkanlaskentaan

Valueframe ja Netvisor

Haluatko tietää lisää ValueFrame-ratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän tilitoimistojen toiminnanohjauksesta.