Ominaisuudet

ValueFrame on asiantunti­jaliike­toiminnan sydän

Vie operatiivinen toiminta yhteen järjestelmään, jolla hoidat koko yrityksen asiakashallinnan, projektinhallinnan, resursoinnin, laskutuksen ja työajanseurannan sekä raportoinnin. Yhdistä ValueFrame helposti taloushallinnon ohjelmistoon sekä muihin käytössänne oleviin ohjelmistoihin.

Projektinhallinta

Selkeytä monivaiheiset projektit

Hallitse projektit, osaprojektit ja vaiheistukset vaivatta. Kerran kirjattu tieto löytyy samasta paikasta ja siirtyy automaattisesti aina alun asiakashankinnasta laskutukseen saakka. ValueFrame on yhteinen alusta projektitiimille, myynnille ja hallinnolle pitää tiedonkulun avoimena ja virheettömänä.

CRM

Asiakastiedot ajan tasalla

ValueFrame tarjoaa kattavat ominaisuudet asiakas- ja myynninhallintaan. Hyödynnä työkalut tarjouskannan tarkasteluun, myynnin putken hallintaan, liidien segmentointiin sekä asiakasrekisterin ylläpitoon. Jokainen kalenteritapahtuma liitetään järjestelmässä asiakkaisiin, kontakteihin, projekteihin ja tehtäviin.

Tunnit ja kulut

Kevyet kirjaukset kaikille

ValueFramen tunti- ja kuluseuranta on helppokäyttöinen. Jokainen kirjaa tunnit, kohdenna suoraan projekteille ja vie laskutukseen vaivatta. Tuntikirjaukset kohdistuvat suoraan projekteille, jolloin projektien kannattavuus- ja valmiusasteraportit ovat aina ajan tasalla.

Laskutus

Laskuta sovitusti ajallaan

ValueFramella projekteille kirjatut tunnit, kulut ja tuotteet siirtyvät automaattisesti suoraan laskulle. Luo ja lähetä laskut tunti-, projekti- ja sopimusperusteisesti yhdellä klikkauksella. Tee raportteja laskutuksesta asiakkaittain, projekteittain ja yritystasolla.

Raportointi

Johda ajantasaisella tiedolla

ValueFramessa olevaa dataa on helppo hyödyntää raporteilla. ValueFrame tarjoaa yrityksen johdolle, projektipäälliköille ja työntekijöille raportit ja ennusteet, jotka helpottavat päätöksentekoa. Hyödynnä myös valmiit yhteydet BI-ratkaisuihin.

Integraatiot

Yhdistä muihin ohjelmiin

Luo toimiva ohjelmistokokonaisuus ValueFramen ympärille. Tarjoamme valmiit yhteydet ValueFramesta suosituimpiin taloushallinnon, BI- ja raportointi, kalenteri ja myynnin tehostamisen ratkaisuihin.

Kokeile ValueFramea

Ota ilmainen koekäyttöympäristö ja testaa ominaisuuksia käytännössä.