Insinööritoimistot

Toiminnanohjaus vaativiin tarpeisiin

ValueFrame tuo teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiliiketoiminnan toiminnot yhteen paikkaan. Hoida asiakasprojektit tehokkaasti ja tarkasti aina tarjouksesta projektinhallintaan ja laskutukseen.

ValueFrame

Teknisen alan asiantuntijatyön moottori

Selkeytä asiantuntijatyötä tuomalla arjen prosessit, projektit, tehtävät sekä data ja raportit yhteen paikaan. ValueFramella luot yksillöllisen toiminnanohjauksen kokonaisuuden, johon voit liittää laajasti myös muita käytössänne olevia ohjelmistoja.

Tehoja ja kannattavuutta

Tehosta sisäisiä prosesseja ja tiedonkulkua ja paranna yrityksen kannattavuutta. Kaikki tiedot asiakkaista ja yhteydenpidosta löytyvät yhdestä järjestelmästä.

Kattava raportointi ja BI-liitännät

Näe keskituntihinnat, tarjouskanta, myynnin luvut ja skannaa koko liiketoiminnan suuntaa sekä palveluiden ja asiakkaiden kannattavuutta suhteessa tavoitteisiin. Yhdistä ValueFrame myös muihin BI-työkaluihin valmiiden integraatioiden avulla.

Yhdistä liiketoiminnan prosessit

Hallinnoit ketterästi yhden ohjelman alla resursoinnin, toistuvat tehtävät, kirjaukset sekä keräät laskutettavat tunnit ja viennit automaattisesti laskutukseen.

Valueframe työpöytä

ValueFramen avulla pystymme melkein tuplaamaan liiketoimintamme ilman, että meidän tarvitsee kasvattaa hallinnollisen työn kuluja.

Joni Pursiainen – talousjohtaja, Rejlers Finland Oy

Tehoja teknisen asiantuntijatyön prosesseihin

Optimoi asiakastyön määrä resursseihin

Hahmota tulevat ja meneillään olevat projektit suhteessa työvoimaan ja asiantuntijioden osaamiseen. Optimoi ja aikatauluta projektit kestävästi suhteessa resursointiin ja järjestä lomakaudet sekä muut sijaisuudet ennakoivasti.

Automatisoi tiedonkulkua ja käytä massatoimintoja

Luo toistuvuussääntöjä, joiden ansiosta laskutus ja rutiinitehtävät hoituvat nopeasti. ValueFramella kerran kirjattu tieto siirtyy automaattisesti asiakkuuden alusta aina laskutukseen saakka. Mallinnat projektit tehokkaasti räätälöityjen projektipohjien avulla.

ValueFrame tukee myös ison insinööritoimiston toimintaa

ValueFramen avulla saat selkeän kokonaiskuva jopa koko konsernin liiketoiminnasta. Monen yksittäisen järjestelmän sijaan ValueFrame yksinkertaistaa ja helpottaa jopa tytäryhtiöiden välisten sisäisten liiketapahtumien käsittelyä. Tutki koko konsernin tai eri yhtiöiden tietoja samasta paikasta ja vie dataa helposti taloushallintoon tai BI-järjestelmiin jatkojalostettavaksi.

ValueFrame vähentää merkittävästi manuaalisia työvaiheita vapauttaen resursseja ja siten tukee yrityksen kasvua.

Henri Ranta – controller, Granlund Oy

Haluatko tietää lisää ValueFrame-ratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän tilitoimistojen toiminnanohjauksesta.