Laskutus

Laskuta helposti haluamallasi tavalla

Vältä tuplakirjaukset ja tiedonkeruu – ValueFramella projekteille kirjatut tunnit, kulut ja tuotteet siirtyvät automaattisesti suoraan laskulle. Luo ja lähetä laskut tunti-, projekti- ja sopimusperusteisesti suoraan ValueFramesta.

Laskutus

Hyödynnä monipuoliset oominaisuudet

Automatisoi laskutusprosessia

Muodosta laskut projekti- ja asiakaskohtaisten sopimusten pohjalta parilla klikkauksella ja automatisoi toistuvat laskut. Tehostamalla laskutusta kaikki työ tulee laskutettua ja rahan kierto nopeutuu.

Näe laskutustilanne

Näe ajantasainen tieto laskutettavissa olevista töistä ja laskutusennuste tuleville kuukausille. Raportoi laskutusta asiakkaittain, projekteittain ja yritystasolla ja suunnittele tulevaa ennusteiden pohjalta.

Minimoi virheet ja tuplatyö

ValueFrame kerää automaattisesti tiedot asiakkaista ja tunneista. Tiedot siirtyvät jopa automaattisesti laskutukseen, jolloin vältät käsinkirjauksesta aiheutuvat virheet.

Luo haluamasi prosessi

Laskujen tarkasteluun, muokkaukseen ja hyväksyntään on ValueFramessa monipuoliset mahdollisuudet, joten saat laskutusprosessista juuri tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Laskutus

Hoida koko prosessi yhdessä ohjelmassa

Lähetä laskut yhdellä klikkauksella sähköisesti tai postitse riippuen asiakkaallesi merkityistä laskutustiedoista. ValueFramen sähköinen laskutuspalvelu on toteutettu käyttäen Suomen suosituinta laskutuspalvelua Maventaa.

Ominaisuudet

ValueFrame tukee eri laskutustyyppejä

Projektilaskutus

Laskuta esimerkiksi asiakas- tai osaprojektikohtaisesti kaikki laskuttamattomat tapahtumat.

Sopimuslaskutus

Määritä jatkuvien ja toistuvien laskutusten tiedot laskutusväleineen ValueFrameen ja muokkkaa tietoja tarvittaessa.

Tuntilaskutus

Vie kirjatut tunnit laskulle parille klikkauksella. Määritä asiakkaalta laskutettava tuntihinta, jonka perusteella lasku muodostuu.

Laskutusprosessi on nopeutunut erittäin paljon. Laskutukseen menee noin puolet vähemmän aikaa kuin edellisinä vuosina.

Niklas Kankkonen – controller, Raisoft Oy

Integraatiot

Liittymät taloushallintoon

Hyödynnä yhteydet yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin, jolloin kirjanpito, myyntilaskut, ostolaskut ja palkanlaskenta päivittyvät taloushallintoon automaattisesti. Välty virhekirjauksilta ja säästä merkittävästi tuplakirjauksiin ja tiedonsiirtoon kuluvaa työaikaa.

Valueframe ja Netvisor

Kokeile Valueframen laskutusta maksutta

Ota ilmainen koekäyttöympäristö ja testaa ominaisuuksia käytännössä. Ei sitoumuksia, ei luottokorttitietoja.