Muut asiantuntijayritykset

Toiminnan­ohjaus­järjestelmä yksilöllisiin tarpeisiin

ValueFrame on helposti räätälöitävissä asiantuntija­yrityksen yksilöllistä liiketoimintaa tukevaksi ratkaisuksi, joka yhdistää koko operatiivisen tekemisen yhteen paikaan. Hoida asiakasprojektit tehokkaasti ja tarkasti aina tarjouksesta projektinhallintaan ja laskutukseen.

Paranna yhteistyökykyä

Luo avoin tiedonkulku läpi organisaation ja tehosta sisäisiä prosesseja. ValueFramen ansiosta kaikki tiedot asiakkaista ja yhteydenpidosta löytyvät yhdestä järjestelmästä.

Kattavat ominaisuudet raportointiin

Seuraa liiketoiminnan suuntaa sekä yksittäisiä projekteja ja asiakkuuksia suhteessa tavoitteisiin. Analysoi keskituntihintoja seuraa tarjouskantaa sekä myynnin ennusteita.

Tehosta prosesseja

Hallinnoi operatiivinen toiminta aina myynnistä, projektinhallintaan ja laskutukseen yhdessä järjestelmässä. Automatisoi toistuvat tehtävät ja laskutusprosessi ja hyödynnä valmiita projektipohjia sekä hinnastoja.

Valueframe työpöytä

ValueFrame maksoi itsensä takaisin jo yhdessä kuukaudessa, kun saimme laskut lähtemään, ja järjestelmä toi läpinäkyvyyden toimintaamme.

Harri Vesterinen – osakas, Infrastone Oy

Koko liiketoiminta yhdessä paikassa

Optimoi arjen prosessit

Seuraa projektien etenemistä ja tuloksia reaaliajassa niin koko liiketoiminnan kuin projektitasolla. Aikatauluta myynti ja projektien aikataulut kestävästi suhteessa resursointiin ja järjestä lomakaudet sekä muut sijaisuudet ennakoivasti.

Automatisoi prosesseja

Luo toistuvuussääntöjä, joiden ansiosta laskutus ja rutiinitehtävät hoituvat nopeasti. Kerran kirjattu tieto siirtyy automaattisesti asiakkuuden alusta aina laskutukseen saakka. Mallinna projektit tehokkaasti valmiiden projektipohjien avulla.

ValueFrame vs. Severa

Vaihtoehtosi liiketoiminnan moottoriksi

ValueFramen käyttöliittymää ja ominaisuuksia voidaan räätälöidä yrityksellenne sopivaksi, kun taas Severa on visuaalinen, helppokäyttöinen ja heti valmis ratkaisu, joka on kehitetty sellaisenaan toimivaksi ratkaisuksi asiantuntijayritysten tarpeisiin.

Meillä on parempi näkyvyys ja ennustettavuus myyntiin ja laskutukseen, kun kaikki data on yhdessä paikassa. ValueFrame tarjoaa käytännössä reaaliaikaisen näkymän liiketoimintaan, ja sen avulla voimme nähdä, mihin suuntaan olemme menossa.

Jonne Saivosalmi – toimitusjohtaja, Briiffi Oy

Haluatko tietää lisää ValueFrame-ratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän tilitoimistojen toiminnanohjauksesta.