JohtaminenLaskutusProjektinhallintaRaportointi

Asiakaskokemuksia: LINK design and development Oy

2 min luku | 26.3.2015

ValueFrame tukee yrityksen toimintaa alusta asti

LINK design and development Oy on tuotteita ja palveluita kehittävä yhtiö, joka työllistää 32 henkilöä. Se tarjoaa asiakkailleen konsultointia, tuotesuunnittelua, palveluiden ja käyttäjäkokemuksen kehitystä, käytettävyystutkimusta ja graafisten käyttöliittymien kehitystä. Palvelut koostuvat tuotteiden ideoinnista tutkimukseen ja viimeistä piirtoa myöten valmiisiin teknisiin dokumentteihin. Yhtiö perustettiin vuonna 2009, ja aivan perustamisesta lähtien on ValueFrame ollut LINKin toiminnanohjausjärjestelmänä.

Asiakkuudenhallinta ja projektinhallinta samassa paketissa

LINKiin haluttiin järjestelmä, jolla ohjata myyntiä ja markkinointia, tehdä tarjouksia, hallita projekteja sekä kirjata tunnit ja laskuttaa niiden perusteella. Petri Hannukainen kertoo, että ”ValueFrame oli vertailussamme ainut palvelu, jossa oli koko paketti samassa. Sovellusvuokrausmalli vaikutti järkevältä ja kohtuuhintaiselta. Ei ole ihme, että ValueFrame soveltuu hyvin asiantuntijatoimintaan, kun se on tämän tyyppisen firman itselleen alunperin tekemä.”

Hannukainen pitää oleellisena sitä, että ValueFramea on helppo käyttää missä tahansa. Hän myös kiittelee ValueFramen tukea ja kehuu ValueFramen parametroitavuutta, jonka ansiosta muutokset eivät vaadi lisäkoodausta.

Johdon raportit ja sähköinen laskutus

LINKin toimitusjohtaja Jaakko Anttila saa ValueFramen raporteista paljon liiketoiminnan kannalta olennaista tietoa. Anttila seuraa esimerkiksi kuormitusta, tarjouskantaa ja sen kehitystä, henkilöiden ja eri yksiköiden kannattavuutta, käyttöasteita, myynnin kehitystä sekä aktiviteetteja.

Nykyään LINK käyttää ValueFramen sähköisen laskutuksen Laskuhotelli-palvelua, mutta sitä ennen laskut lähtivät kirjekuorissa. ”Jos tunti meni laskutukseen, niin kaksi tuntia meni postittamiseen. Nyt ne lähtevät yhden napin painalluksella”, Hannukainen kehuu.

Turvallisin mielin eteenpäin

Tulevaisuuden näkymät LINKillä ovat positiiviset ja organisaatio on kasvanut. ValueFramen raportit parantavat liiketoiminnan ennustettavuutta. Helposti skaalautuva toiminnanohjausjärjestelmä ei aiheuta kasvulle pullonkauloja. ”Osaamme käyttää ValueFramea ja se toimii hyvin. Jos me palkkaisimme yhtäkkiä 50 henkeä lisää, se ei aiheuttaisi järjestelmän kanssa mitään ongelmia” Anttila sanoo tyytyväisenä.

www.linkdesign.fi