IntegraatiotJohtaminenKäyttöönottoLaskutusProjektinhallinta

Business Intelligence –palvelujen tarjoaja luottaa ValueFrameen

2 min luku | 18.6.2015

Infrastone Oy (nyk. Visma Consulting Oy) on vuonna 2002 perustettu hyvinkääläinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa ratkaisuja liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan. 12 hengen yritys auttaa asiakkaitaan hyödyntämään informaatiota päätöksenteossa ja tukee heidän operatiivisia prosesseja erilaisilla raportointiratkaisuilla. Infrastone on Suomen ensimmäinen QlikView-teknologioihin erikoistunut toimija.

Vaivaton ratkaisu toi tehokkuutta

Infrastonen osakas Harri Vesterinen kertoo, että yritys kaipasi lisää tehokkuutta liiketoimintaansa sekä läpinäkyvyyttä prosesseihin. Laskutuksessa sekä asiakkuuksien ja projektien hallinnassa oli tehostettavaa. Vesterinen oli käyttänyt ValueFramea aikaisemmassa työpaikassaan ja oli kokenut järjestelmän hyväksi. Niinpä hän päätti nytkin hankkia ValueFramen, koska tiesi sen olevan sopiva ratkaisu myös Infrastonelle.

Käyttöönottoprojekti sujui Vesterisen mukaan nopeasti. Hän kertoo, että kynnys ottaa ValueFrame käyttöön on matala, koska parametroitavuus tekee ratkaisusta vaivattoman. Myös käyttöönottokonsultin palvelu ja tehokkuus saa Vesteriseltä kiitosta. Vanhoista excel-tiedostoista tiedot siirtyivät helposti ValueFrameen.

ValueFramen data päätöksenteon tukena

ValueFramea käytetään Infrastonella asiakkuuksien hallintaan sekä projektien tuntien kirjaukseen, työajanseurantaan, laskutukseen sekä kaikesta tästä syntyvän tiedon hallintaan. Tätä tietoa Infrastone käyttää päätöksentekonsa tukena. Laskut luodaan kirjattujen tuntien perusteella ValueFramessa, josta ne siirtyvät automaattisesti Netvisor-taloushallintojärjestelmään. ”ValueFrame säästää työaikaa hirveästi ja luo tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä. Nyt voimme keskittyä asiakaslisäarvon tuottamiseen paremmin”, Vesterinen kertoo Merkittävimpinä hyötyinä hän näkeekin juuri ajansäästön ja läpinäkyvyyden ja pitää niitä liiketoiminnan kannalta kriittisinä asioina.

Infrastonen liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja ValueFrame skaalautuu sen mukaan, miten yritys kehittyy. Vesterinen kertoo, että Infrastonen tyyppiseen palveluja myyvään liiketoimintaan ValueFrame sopii erinomaisesti. ”ValueFrame maksoi itsensä takaisin jo yhdessä kuukaudessa, kun saimme laskut lähtemään, ja järjestelmä toi läpinäkyvyyden toimintaamme”, hän kehuu.

www.infrastone.fi