LaskutusRaportointiTilitoimistotToiminnanohjaus

Opas – Tilitoimiston toiminnanohjaus

2 min luku | 31.5.2019

Tilitoimiston valinta toiminnanohjaukseen

ValueFramen avulla hallitset kaikki tilitoimiston asiakastyöt palvelutuotannosta laskutukseen. Yhdistämällä ValueFramen käyttämäsi taloushallinto-ohjelman kanssa, saat kokonaisvaltaisen ratkaisun, jolla takaat laadukkaan kirjanpitotyön ja kannattavan toiminnan.

ValueFramessa asiakkaisiin, töihin, tunteihin ja laskutusperusteisiin liittyvät tiedot ovat helposti saatavilla ja hyödynnettävissä automaattisesti. Säästät aikaa, parannat tuottavuutta ja johdat palveluprosesseja laadukkaasti.

ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit laskutusta varten niin, että ne kohdistuvat suoraan oikealle asiakkaalle. Samalla laskuttamattomien tuntien osuus voidaan minimoida.

Timo Autioniemi, hallituksen puheenjohtaja, TiliNeloset Oy

Hallitse asiakkuuksia ja myyntiä

ValueFrame on suunniteltu jokapäiväisen asiakasyhteydenpidon ja myynnin tehostamiseen. Aktiivisella asiakkuuksien hallinnalla parannat asiakastyytyväisyyttä ja kasvatat palveluiden lisämyyntiä. ValueFrame koostaa kaikki tiedot asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista, heille tehdyistä tehtävistä, tarjouksista, dokumenteista ja lähetetyistä sähköposteista yhteen selkeään näkymään. Näin kokonaiskuva asiakkuudesta on aina kaikkien saatavilla.

Jaa asiakkaasi ja kontaktisi eri segmentteihin, soittolistoihin, asiakasryhmiin, toimialoihin tai muihin haluamiisi luokkiin. ValueFramen tehokas luokittelutyökalu antaa sinulle vapaat kädet lajitella asiakkuudenhallinnan tietoja omien tarpeiden mukaisesti.

Suunnittele toimeksiannot vaivatta

ValueFrameen valmiiksi määritellyt rakenteet auttavat toimeksiantojen suunnittelussa ja resursoinnissa. Suunnittelet vaivattomasti asiakaskohtaiset toimeksiannot ja niiden tehtävät sekä aikataulutat nämä työntekijöille.

Näin varmistat, että toistuvat ja kertaluonteiset tehtävät tulevat hoidettua ajallaan ohjeistuksen mukaisesti, vaikka tulisi yllättäviä poissaoloja tai henkilöstömuutoksia.

Palvelutuotantoa helposti

Selkeästi ohjeistetut ja aikataulutetut tehtävät nopeuttavat työntekijän päivittäistä arkea ja auttavat ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevia töitä.

Helppokäyttöinen työajan ja suoritteiden seuranta vähentää työntekijän raportointiin käyttämää aikaa ja tehtävien kommentointi sekä kuittaus parantavat prosessien laatua ja dokumentointia.

Tuntien ja suoritteiden kirjaukset yhdistettynä asiakaskohtaisiin hinnastoihin varmistavat, että kaikki tehdyt työt saadaan laskutettua.

Seuraa asiakastöiden laatua

Hyvin suunniteltu toimeksianto ja työntekijöiden syöttämät kirjaukset luovat pohjan töiden seurantaan ja laadun valvontaan. Tilitoimistojen arkea varten suunniteltujen näkymien kautta seuraat asiakkuuksien kehittymistä, tunnistat ja dokumentoit poikkeamat sekä varmistat, että kaikki tehtävät on tehty ajallaan.

Laskuta nopeasti ja suoraviivaisesti

ValueFramessa projekteille kirjatut tunnit, kulut ja tuotteet tulevat automaattisesti suoraan laskulle. Pääset hyväksymään laskut ja lähettämään ne sähköisesti parilla klikkauksella.

Toimeksiannot ja palvelut voidaan hinnoitella asiakaskohtaisesti. Hinnastot tukevat tunteihin ja suoritteisiin, jatkuvaan laskutukseen sekä kiinteisiin eriin perustuvaa laskutusta.

Asiakkaiden Netvisor-kustannukset voidaan läpilaskuttaa suoraan ValueFramesta. Laskut ovat vapaasti muokattavissa ja ne voidaan lähettää asiakkaalle sähköisesti sekä siirtää oikein tiliöitynä Netvisoriin.

Näin tiedot siirtyvät taloushallintoon:

  • Asiakastiedot yhdenmukaisina
  • Ostolaskut kohdistuvat suoraan projekteille
  • Matkalaskut ja tunnit palkanlaskentaan
  • Projektien tunnit, kulut ja tuoteet automaattisesti myyntilaskulle
  • Myyntilaskut reskontraan ja kirjanpitoon
  • Netvisor-kulujen läpilaskutus

Raportoi läpinäkyvästi

Hyödynnä järjestelmään kirjattuja tietoja jalostamalla ne helposti ymmärrettäviksi ja monipuolisiksi liiketoimintaraporteiksi.

ValueFramen raportointi kattaa laajasti tiedot asiakkaasta, palveluista, toimeksiannoista sekä työntekijöistä. Näin tunnistat helposti asiakkaiden ja palveluiden kannattavuudet sekä seuraat tiimien ja työntekijöiden käyttämää aikaa ja tehokkuutta.

Kukin käyttäjä seuraa tärkeimpiä avainlukuja ja tavoitteitaan suoraan ValueFramen etusivulta. Näin jokainen ymmärtää, mitä häneltä odotetaan, ja henkilökohtaiset mittarit ohjaavat päivittäisessä toiminnassa kohti omia ja yrityksen tavoitteita.

Saat kattavat raportit esimerkiksi:
● Kannattavuudesta
● Myyntiennusteista
● Henkilöstön kannattavuudesta
● Tapahtumista
● Työajasta ja tuntikirjauksista

Jo 200+ tilitoimistoa käyttää ValueFramea toiminnanohjauksen apuna

ValueFrame luo hyvän pohjan toiminnallemme. Se yhdenmukaisti käytäntöjämme ja helpotti seurattavuutta. Suosittelen ehdottomasti.

Samu Haapala, talous- ja kehitysjohtaja, ACC Orlando Oy

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä maksuton koekäyttö, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!